Menu

Wat bieden wij aan?

Web Development & SEO

Webdevelopment

De Vischvijver loopt over van codes. De mooiste en meest gebruiksvriendelijke websites worden gebouwd met HTML 5, CSS, PHP en Javascript. Wij zorgen er uiteraard voor dat je website goed wordt weergegeven in de zoekmachines. Wil je meer informatie? Bel dan direct +31 6 343 85 634.

Wij geven je graag meer informatie.

Stuur vrijblijvend een email.

WordPress development

Wordpress les

Wordpress is een van de meest gebruikte CMS ter wereld. Het is snel, gebruiksvriendelijk en wordt goed geïndexeerd door zoekmachines. Een ideale manier om in korte tijd een perfecte website op te zetten die ook op de mobiele devices vlekkeloos werkt.

Video Editing

Video Editing

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Wij van de Vischvijver zijn het hier volledig mee eens. Daarom schieten wij maar wat graag mooie video’s en bewerken wij ze uiteraard ook.
Een edit van bestaande beelden is uiteraard ook geen probleem.

Specifieke wensen voor je video? Geef ze door.

Stuur je wensen via de mail.

Storytelling, Social & Strategie

Social strategie

Geen enkel product, dienst of bedrijf heeft succes zonder uit te gaan van een verhaal en een strategie. De Vischvijver is gespecialiseerd in de zoektocht naar dat unieke verhaal, om vervolgens een juiste strategie te bepalen en deze uit te zetten over de verschillende sociale media en overige kanalen.

Het proces stopt niet bij de oplevering van een website.

Bel ons en wij leggen uit waarom.

E-mail Marketing

Email marketing

De Vischvijver gelooft in het gebruik van e-mail marketing. Het is een perfect medium om de wereld kennis te laten maken met jouw product, dienst of bedrijf. Wij maken de e-mails perfect op.

Gratis een voorbeeld van een opgemaakte email ontvangen.

Stuur ons een email en wij sturen je er een toe!

Advertising & Animated banners

Interactief Magazine

Zonder advertising is het een stuk lastiger om je doelgroep te bereiken. De Vischvijver ziet het belang hiervan in en ontwerpt met liefde beeldadvertenties en animated HTML 5 banners. Zo wordt jouw product, dienst of bedrijf zichtbaar bij je doelgroep.

Wij leggen je graag uit waarom HTML5 banners de beste oplossing zijn.

Bel snel naar Vischvijver.

Interactief Magazine ( Online )

Interactief Magazine

Vischvijver maakt met liefde een interactief magazine geheel ingericht naar jouw wensen. Deze online variant is milieuvriendelijk en gaat een stap verder dan een papieren magazine. Zo is integratie van videofragmenten geen enkel probleem en is het meten van clicks en bezoekers perfect mogelijk.

Meer informatie over een interactief magazine? Stel ze gerust.

Stel je vraag via de mail.