Menu

Waarom Vischvijver?

Gooi jij jouw hengel uit?

Wat goed, je hebt ons gevonden! Wees welkom en maak ’t jezelf gemakkelijk in onze Vischvijver. Dan leggen we kort uit wie we zijn.
Sommigen noemen Vischvijver de poel van ’t eeuwige succes, wij zouden dat zelf niet zo snel doen. Voor ons is Vischvijver vooral de plek waarin elke beginnende of ervaren ondernemer kan hengelen naar wat voor zijn of haar bedrijf essentieel is om vorm te krijgen, zichtbaar te zijn en gehoord te worden.
Een vijver vol talent, opgericht door Bob Visscher, die jou verder helpt je idee of bedrijf de nodige push te geven. Of dat nou met een verrassende website is, een strak social media plan , communicatie advies of een pakket aan totaalcommunicatie: werp met gerust hart je hengel uit in de Vischvijver.
Of gooi gewoon je hele net erin.

Wat wil jij de wereld vertellen?

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Misschien weet jij jouw verhaal al van proloog tot epiloog, misschien blijf je nog steeds haken bij die eerste openingszin.

Zodra wij samen met jou het verhaal en de daarop aansluitende boodschap hebben gevonden, kunnen we een plan maken. Wat wil jij de wereld vertellen en welke strategie gaan we daarbij gebruiken?
Welke kanalen en uitingen willen we gebruiken, wat is hiervoor nodig en hoe komt de planning er vervolgens uit te zien?

Rustig in ons klapstoeltje met een thermoskan koffie gooien we onze hengels uit en sparren we over de verschillende mogelijkheden, manieren en disciplines om je bedrijfsverhaal tot uiting te brengen. Zodra we beet hebben, is ’t tijd om versterking erbij te halen en de vangst succesvol binnen te halen!

Vrijblijvend advies?

Meer informatie via de e-mail?

Stuur een mail naar info@vischvijver.nl

Liever telefonisch contact?

Bel dan +31 6 343 85 634
Wat wil jij de wereld vertellen